Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Betaling og sikkerhed
De viste priser på NytSmil.dk er inklusiv 25% dansk moms. Du kan betale med: Dankort, Visa, Visa Electron, Maestro og MasterCard.

Når du kommer til betalingen bliver du automatisk omdirigeret til en såkaldt sikker server. Herfra er al kommunikation mellem dig og serveren krypteret med SSL (Secure Socket Layer)-kryptering. Denne kryptering sikrer, at kun PBS kan se de informationer du indtaster. Hverken Nyt Smil eller andre har mulighed for at læse data. Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Hurtig levering
Hvis vi har modtaget din ordre inden klokken 12.00 på hverdage, bliver den pakket og sendt samme dag. Skulle vi, mod forventning, ikke have varen på lager leveres som regel i løbet af 3-5 dage. Er du ikke tilfreds med leveringstiden kan du selvfølgelig afbestille den ved blot at sende os en mail med ordrenummeret. Du vil i de fleste tilfælde modtage varen dagen efter at du har bestilt den.Fragt
Ved privatsalg bruges Post Danmark til at levere varerne, ved erhvervssalg bruges DPD.

Returret
Vi gives 14 dages returret regnet fra den dag du modtager varen. Returneringen kan ske ved at nægte modtagelsen af varen, ved at overdrage varen til postvæsnet eller ved at returnere varen til vores lager på Holmesøvej 3. Du betaler selv evt. fragtomkostninger ved returneringen. Returnerede varer skal være i samme stand som da du modtog varen. Sprøjter skal være uåbnede. Varen skal altså tilbagesendes i ubeskadiget originalemballage. Er varen taget i brug, kan returretten ikke gøres gældende. Kontakt os gernepå mail hvis du er i tvivl. For at sikre en hurtig og effektiv håndtering vil vi sætte pris på at du vedlægger afsenderadresse, årsag til returnering og ordrenummer (evt. kopi af faktura). Husk at vedlægge dit bankkontonummer, så vi kan overføre pengene til dig hurtigt.

Kontakt os på mail info@nytsmil.dk.

Returvarer sendes til:
Nyt Smil aps
Vejlesvinget 5
2665 Vejlesvinget Strand
Reklamation
Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. For at undgå fejl og sikre hurtig ekspedition når du reklamerer over en vare du har købt hos os, anbefaler vi at du kontakter os på mail eller telefon inden du sender varen. Her vil du så også modtage et evt. returnummer. Er reklamationen berettiget fremsender vi en ny vare hurtigst muligt.Kontakt os på mail info@nytsmil.dk.

Personlige oplysninger
Vi gemmer kun de oplysninger der er nødvendige for at gennemføre din bestilling og for at kunne give dig en god service (navn, adresse, e-mail og telefonnummer). Alle oplysninger behandles strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjepart. Vi gemmer ikke informationer om et evt. betalingskort brugt ved bestilling.

Alle købsaftaler indgås på Dansk og er underlagt dansk lovgivning. NytSmil.dk er et binavn til Bella Beauty Aps der er stiftet i 1995. (CVR 18475782)