White SmileTandpasta (NY UDGAVE)

White SmileTandpasta (NY UDGAVE)

Når du har fået hvide tænder, vil du sikkert gerne have det holder længst muligt. Derfor har White Smile udviklet en speciel Whitening tandpasta der nok kan betegnes som markedets bedste tandpasta. INGEN anden tandpasta på markedet har alle nedenstående fortrin samlet i et produkt:

Genopbygger tænderne
Med 1450 Fluorid remineraliseres tænderne og caries reduceres.

Fjerner plak og udvendige misfarvninger
Med lidt mere slibemiddel men alligevel skånsomt niveau på 60 RDA fjernes grimme plak belægninger dagligt.

Uden Triclosan !
Som en af de få på markedet har vi taget konsekvensen af at Triclosan mistænkes for at skabe resistens hos baktierne i mundhulen. triclosan er fremover fjernet i White Smile Tandpasta.

Nu med Xylitol
Kliniske forsøg med Xylitol i tyggegummi har vist at de reducerer caries med 95%. Derfor indeholder White Smile tandpastaen nu både 1450 ppm Fluor der remineraliserer tænderne og 30% Xylitol der reducerer caries.

Nu med Potassium Nitrat
Modvirker isninger og derfor er tandpastaen særdeles velegnet til brug før, under og efter blegning. For forstærket effekt kan en smulle tandpasta lægges ned i blegeskinnerne. Sid med skinner og tandpasta på 2-3 minutter efter hver blegning og isningerne er reduceret til nær nul.

Desuden indeholder White Smile tandpasta som altid, bivoks som lægger en hinde på tænderne således at farvestoffer ikke trænger så nemt ind. Effekten holder i flere timer. Brug den f.eks. inden du skal drikke rødvin.

Kort sagt: Den bedste tandpasta der findes i dag!

Tandpasta

Kr. 100,00
White Smile Whitening Tandpasta Sensitive med Xylitol

Bestil tid nu

5aejjcr5cz1144919029ny white smile tandpasta