Hjemmeblegnings patient kit

Hjemmeblegnings patient kit

Med White Smile Hjemmeblegnings patient kit får du hvide tænder med den sikreste og bedste metode. Pakken består af 2 speciallavede tandskinner formet til dig af tandlæge eller NytSmil tandlæge, opbevaringsæske til dine tandskinner, samt 4 sprøjter a 3 ml. med blege gele. Nok til en fuldt færdig behandling af både over- og undermund på ca. 2-20 dage. Desuden får du en after bleach mousse som kan fjerne eventuelle isninger og remineralisere tænderne.

3 2

Ved valg af Luxus pakken skal du besøge en NytSmil tandlæge for at kunne få lavet et tandaftryk. Kort tid efter er din skinne færdig og du kan begynde at blege dine tænder.

Skinnen bliver formet af den fineste plastic der er så tynd at den ikke generer når du sover med den. Den perfekte tilpasning betyder også at blege-geleen bliver i skinnen og ikke glider ud.

NYHED: Når du har fået hvide tænder, vil du sikkert gerne have det holder længst muligt. Derfor har White Smile udviklet en NY Whitening tandpasta der dels indeholder en anelse ekstra slibemiddel så nye udvendige belægninger og misfarvninger fjernes når de opstår. Desuden indeholder den Xylitol der reducerer caries med 95%. Og som en af de få på markedet har vi taget konsekvensen af debatten omkring Triclosan i tandpasta der menes at give bakterieresistens, så triclosan er fjernet fra White Smile tandpastaen.  Læs mere om den her.