1-times blegning

1-times blegning

Nyt Smil er også 1-times blegning med de kendte White Smile produkter. Perfekt hvis du har meget travlt med at få hvide tænder. Står du og skal giftes på lørdag eller er du ved at pakke til din ferierejse, så er det praktisk at du få lavet en blegning på bare en time.

Behandlingsbeskrivelse
Du får en læbeholder på, som holder læberne fri fra tænderne. Behandlingen foregår uden skinner.Der placeres en barriere af flydende gummi som beskytter dit tandkød. Brintoverilten påføres herefter direkte på dine tænder, hvor den skal ligge i ca. 15-20 minutter, under påvirkning af blåt lys, inden den fjernes og erstattes af et nyt lag brintoverilte. Dette udføres i alt 3-4 gange hvorefter din behandling er færdig. Du går ud med hvide tænder.
Det skal bemærkes at det kun er de forhandlere markeret med rødt, som udfører 1-times blegning.
Det er vores erfaring at virkningen af 1-times blegninger holder lidt kortere tid end skinnebehandling og at vi anbefaler skinneblegning (Se Luxus Pakken) hvis du ønsker de hvidest mulige tænder.

1-times blegning

Kr. 2.900,00
1-times blegning udført hos en Nyt Smil forhandler. Alt er inkluderet i prisen

Bestil tid nu

Bemærk at priserne er vejledende og at priserne kan variere en del fra tandlæge til tandlæge. Desuden kan der i enkelte tilfælde være brug for enten undersøgelse/tandrensning inden blegning og efterfølgende kontrol